200+ Reviews
4.7/5

Alle ringlampen

Categorie

Prijs

Thuiswerken

In de huidige tijd is thuiswerken de standaard geworden. Voor online meetings is goede belichting essentieel. De OLAF ringlamp is hier het perfecte product voor! Waar je ook aan het werk bent, de OLAF zorgt voor altijd voor de perfecte belichting. Met OLAF haal je premium kwaliteit in huis!

Toont alle 2 resultaten

Deze mensen gingen je voor!

Nu jij nog!

Waarom is ringlamp OLAF de ideale TikTok lamp?

TikTok is het grootst groeiende socialmedia platform van dit moment! Er worden hier korte originele filmpjes gepost. Eén van de grote uitdagingen bij het maken van filmpjes voor social media is stabiel beeld en het perfecte licht. Om de TikTok filmpjes nog spectaculairder te maken is de coloured OLAF de beste koop voor jou! (ook te gebruiken als discolight!)

De OLAF ringlamp is onmisbaar voor elke vorm van Social Media; Instagram, Facebook, YouTube, Pinterest, Snapchat en natuurlijk TikTok! Bestel de OLAF nu! Vele influencers gingen je voor!

De OLAF ringlamp is ook ideaal voor thuiswerken. Een grote frustratie bij online meetings is onduidelijk beeld. Met de OLAF ringlamp heb je geen last meer van wazige of te donkere beelden en je klikt je mobiel eenvoudig in de stabiele houder.

Doordat de OLAF ringlamp 180 graden kan kantelen is de lamp ook ideaal als beautylight. Tijdens het makeuppen en nagellakken is perfect licht onmisbaar. Ook kun je de OLAF gebruiken om make up tutorials op te nemen. De OLAF professional is onmisbaar in elke kapsalon of beautysalon.