200+ Reviews
4.7/5

Veelgestelde vragen

– Stop een volle batterij (3V van het type cr2032) in de afstandsbediening
– Zet de afstandsbediening aan 
– Zet de Bluetooth aan op je mobiel
– Koppel deze met de afstandsbediening

Let op: de afstandsbediening is gemaakt voor rechtstreeks gebruik met de camerafunctie van een smartphone. De afstandsbediening werkt niet in combinatie met externe Apps zoals TikTok/Snapchat.

De afstandsbediening werkt op een knoopbatterij van het type cr2032 (3v). Let op; deze batterij is iets dikker dan bijvoorbeeld de CR2016.

De benodigde CR2032 batterij heeft een diameter van 20 mm x 3.2 mm dik en is overal te verkrijgen. Een te dunne batterij zorgt ervoor dat de afstandsbediening niet goed werkt en de verbinding wegvalt.

Heb je een BTW factuur nodig? Mail na bestelling jouw bedrijfsgegevens en het ordernummer naar info@de-olaf.nl en wij sturen achteraf een factuur.

De telefoonhouder is alleen voor smartphones, niet voor vlogcamera’s of Ipads. 

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = vandaag verzenden. De verwachte levertijd is 1-2 werkdagen. 

Nog niet helemaal tevreden? Wij lossen het graag op! Stuur het product niet direct terug maar neem eerst contact met ons op, onze snelle klantenservice kijkt naar een passende oplossing. Neem eerst contact op via: info@de-olaf.nl

Alleen in overleg is het mogelijk om jouw bestelling af te halen in Ooij, neem voordat je besteld contact met ons op.

Ja, dat is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

 

het platform voor licht

shine like a diamond!

OLAF is dé marktleider onder de ringlampen! Onmisbaar voor social media (o.a. TikTok, Instagram, Youtube), ideaal voor thuiswerken, online meetings en te gebruiken als beautylight. Door de LED-lamp met diverse standen creëer je altijd het perfecte licht. Met OLAF haal je premium kwaliteit in huis!

Video afspelen

Meer info, advies of hulp nodig?

NEEM GERUST CONTACT OP